I min förgrund så har jag en kopp och en pennvässare som står på bordet. Koppen är fylld med "Chocolate Chip Cookies". Det står också "Br & Ba" på den som är en förkortning för Breaking Bad. Det är alltså en tv-serie. 

I mellanplan så har jag två stycken färgflaskor. På den ena flaskan så har jag målat en Xbox symbol på locket.
Till sist så har jag målat ett berg i min bakgrund med en flagga på. På flaggan står det Chamonix.
Vi har gjort en stilleben bild men vi kunde inte använda hushållsföremål som man oftast brukar använda i stilleben bilder. Vi fick istället använda en kopp, en pennvässare och två färgflaskor.
Hittills så är inte min bild så surrealistisk men jag är inte klar med den än så den kanske kan bli lite mer surrealistisk sedan.

 

På muggen så står det "Br Ba" för att jag gillar serien Breaking Bad väldigt mycket och jag tycker att den symbolen är väldigt cool. Det står inom två rutor ungefär som i det periodiska systemet. Detta är för att serien handlar om en kemi lärare som handlar i trubbel osv. Varför jag har valt att lägga "Chocolate Chip Cookies" i koppen är för att jag absolut älskar dem. Det är typ det bästa som finns.
Godare än det finns ej.
Xbox symbolen på locket har jag valt för att jag gillar verkligen att spela tv-spel. Direkt när jag kommer hem från skolan så sätter jag mig direkt och spelar. Jag kunde ju lika gärna gjort en Playstation symbol men nu är det så att jag är en Xbox kille så ja.
Berget som jag har målat ska föreställa ett berg i Alperna. För att jag skulle vilja åka till alperna någon gång. Chamonix är då alltså en skidort i Alperna.

Visa fler inlägg